Modules

ZOOM in - 5 online trainingen
VR 19.00 - 21.15
ZOOM in - 5 online trainingen

MANKRACHT ONLINE


Wil jij je houding ten op zichte van de wereld optimaliseren?

Je interactie met de wereld gaat altijd via het lichaam. Crunches, ijsbaden of een halve marathon maken je misschien wel fit en helpen je geest even te verzetten. Maar met sporten verander je niet wezenlijk de plek vanwaaruit je vader/partner/leider bent. Kan je jezelf dan psychisch ontwikkelen zónder dat dat alleen maar in je hoofd gebeurt?

 

‘Je rug rechten’. ‘Een gebroken hart’. ‘Gal spuwen’… De fysieke dimensie van onze psyche kent duidelijk een plek in onze taal, maar de functionaliteit van die kennis is ver te zoeken. Toch hoef je niets buitengewoons te doen om de spreekwoordelijke vinger op precies de zere plek te leggen. In deze training krijg je helder inzicht in de werking van de lichaam-geest interface en leer je haar samenhang te versterken.

 

In deze vijf avonden – die ook los te volgen zijn – doen we oefeningen om meer ruimte  en bewustzijn in het lichaam te krijgen. Vervolgens zoomen we in op een specifiek aspect van onze psycho-somatiek: Communicatie, Structuur, Ankeren, Loslaten en Intimiteit

 

(Voor de gelegenheid, en omdat die mogelijkheid zich nu voordoet, mogen vrouwen deze lessen serie online ook volgen.)


 

___

4 juni: Communicatie
Of je de wereld als mooi, gevaarlijk, interessant of ingewikkeld ervaart zegt meer over jou zélf, dan over die wereld. Wanneer je leert de wereld minder te filteren door jouw persoonlijke lens, begint zij zich helderder tonen.

___

11 juni: Structuur
Met je zintuigen aan de vóórkant van je lichaam valt je rug snel buiten je aandacht. Totdat hij, niet zelden, door pijn van zich laat horen. “Je bent zo oud als je rug jong is” wordt wel gezegd. Een soepele en sterke ruggengraat biedt vertrouwen in je zelf. Kan je jezelf back-up geven?

___

18 juni: Ankeren
Om gestaag je weg te volgen binnen de turbulentie van het leven vraagt om een stevig centrum. Om uit de maalstroom van je mentale en emotionele versnippering te komen dien je de geest in het lichaam te ankeren. Alleen fysiek kunnen dromen zich manifesteren.

___

25 juni: Loslaten
Wanneer je iets wil, moeten je iets in beweging zetten en uit je comfortabele, statische toestand komen. Dat levert weerstand op. En die weerstand wordt dan snel de strijd die jouw oorspronkelijke wens aan het oog onttrekt. Kun je het mechanisme van die strijd gaan herkennen en loslaten?

___

2 juli: Intimiteit
We hebben allemaal een diepe behoefte aan menselijk contact. Waarom lukt het soms dan niet om diepe intimiteit te ervaren? Je hart wil soms iets anders dan je lijf en je hoofd heeft ook een eigen wil. Wanneer je het contact met je zelf verdiept zal je ook je relaties naar een hoger niveau kunnen brengen.

 


Vrijdag avond: 4 juni; 11 juni; 18 juni; 25 juni; 2 juli
19.00 – 21.15 uur
De training vindt plaats via Zoom.

€25/avond; €100/5 avonden. 
Incl. een video clip van een deel van de avond voor thuisstudie.
Na aanmelding en betaling krijg je de Zoom link toegestuurd.


Info en Aanmelden >

3 DAGEN LIVE
ZO 10.00 - 17.00
3 DAGEN LIVE

MANKRACHT – Intensief


Er is dringend behoefte aan bewuste mannen. Lovers en krijgers die krachtig in hun lijf geworteld zijn en die emotioneel wakker zijn. Mannen die gevoelig zijn én de ballen van een leider hebben.
en jij klaar om je met hart én nieren te verbinden? Ben jij nieuwsgierig om je lichaam te ontdekken, voorbij de mechanische routine die jou gewoonlijk door de dag sleept? Deze training richt zich op de ontwikkeling van jouw persoonlijke integriteit.
___

Deze 3 dagen zijn los of als serie te volgen. Ze bieden een geconcentreerde versie van de jaartraining MANKRACHT – Dao van de Man. De eerste dag legt de nadruk op Vitaliteit. De tweede dag op Verbinding. De derde op Visie.
___

Mannen die geïnteresseerd zijn in de jaartraining wordt nadrukkelijk aanbevolen tenminste één van de dagen te volgen om te ervaren of deze benadering past bij hun verwachtingen. Per dag deelname aan deze Intensief krijg je €30 korting op de jaartraining.


29/8 – Vitaliteit
12/9 – Verbinding
19/9 – Visie
10.00 – 17.00 uur.

3 Zondagen €240
Losse dag €95

Locatie: Studio MENG. Helmersstraat 140, Den Haag


Aanmelden >