MANKRACHT – KALIBER / MANIFEST

Momenteel geen data gepland

DAO VAN DE MAN 1 – KALIBER

In deze eerste module van Dao van de man oriënteren wij ons op het potentieel dat grotendeels in ons verscholen ligt. Wij keren de blik naar binnen, voorbij de mechanische routine van de waan van de dag. We leren ons te ijken op de stilte in het centrum van onze werkelijkheid. Onderweg richten wij ons op de wortels van onze vitaliteit en op de onvoorstelbare kracht die in loslaten besloten ligt. Vanuit een ruimer perspectief treed je terug de winter in.Het is mogelijk deze module los te volgen. Deelnemers die zich aansluiten bij de vervolgtraining MANIFEST krijgen huiswerk mee en de kans om zich met een of meer peers te verbinden om zo het maximale uit de training te halen.


KALIBER
Data N.t.b.
Vr. – Za. 10.00 – 18.00
Zo. 10.00 – 14.00
€ N.t.b. – Prijs is inclusief thee, fruit, werkboek en trainingsvideo’s.

Aanmelden >

DAO VAN DE MAN 2 – MANIFEST


In deze vervolg module  is de innerlijke conditie vanwaaruit wij opereren nog steeds het objectief, maar vormt deze nadrukkelijker het ijkpunt voor de omgang met de buitenwereld. Welke ruimte neem jij in? Heb jij ook vat op de vorm en inhoud van de ruimte die je inneemt in jouw lijf en hoofd, in jouw huis en op werk? Lukt het jou ook je centrum te bewaren én overzicht te houden binnen de turbulentie van het leven?Deze module is niet los van KALIBER te volgen. Alleen voor mannen die eerder bij mij getraind hebben is er beperkt mogelijkheid bij deze training aan te sluiten. Neem contact op voor de mogelijkheden.


MANIFEST
Data N.t.b.
Vr. – Za. 10.00 – 18.00
Zo. 10.00 – 14.00
€ N.t.b. – Prijs is inclusief thee, fruit, werkboek en trainingsvideo’s.

Aanmelden >


Locatie: Studio MENG.
Helmersstraat 140, Den Haag

Je plek is gereserveerd wanneer je aanmelding is bevestigd en een aanbetaling van tenminste €50 is ontvangen op IBAN: NL 08 RABO 0 34 69 91 609 t.n.v. Mattijs van Katwijk o.v.v. Mankracht – jouw naam. Bij annulering vooraf blijft €50 aanbetaling verschuldigd.

Data onder voorbehoud.
Aan de gegevens op deze pagina zijn geen rechten te ontlenen.


Kijk hier voor het traject Man in hart en nieren

Door de trainingen van Mattijs heb ik geleerd om te ervaren wat er in mijn lichaam omgaat.
Daarnaast is de analogie tussen mijn lichaam en de buitenwereld een eye-opener voor mij geweest.… Van tevoren ging ik er van uit dat Daoïstisch trainen spiritueel is. Mattijs heeft laten zien dat dat niet zo is; in positieve zin! Hij kan de filosofie op een down to earth manier brengen.”