M A N K R A C H T – Man in hart en nieren

Maak kennis met de drijfveren die ten grondslag liggen aan jouw handelen.
Optimaliseer je innerlijke conditie.

Dit traject beweegt langs vijf grote drijfveren die ten grondslag liggen aan het menselijke handelen.

 1. Potentie: Stilte/Vitaliteit
  Introductie vijf motivaties. We kijken naar het vermogen stil te worden en te luisteren. Via het lichaam komen we al snel op aspecten van de realiteit waar we kennis dienen achter te laten en wijsheid laten spreken.

 2. Groei: Lust/Creativiteit
  
Flexibiliteit van lichaam en geest. Speelsheid en kracht. Het vrijlaten én vaardig beheersen van de potentie opdat zij niet woekert en destructief wordt.
 3. Bloei: Presentie/Verbinding

  Aanwezig zijn: hét verschil in alle relaties. In seksualiteit, werk of sport. Het is kwetsbaar en mogelijk pijnlijk maar geeft ook vervulling. Het vermogen je uit te spreken en te ontvangen.
 4. Rijping: Vertrouwen/Aarding
  
Dit is het moment van wasdom. Het integreren van verworven kwaliteiten en die rijkdom leren centraal stellen. Te voeden en te verzorgen. Integriteit.
 5. Oogst: Reflectie/Verantwoordelijkheid

  Zelfreflectie. Het vermogen grenzen te stellen en te aanvaarden. Helderheid. Afsluiting en vooruitblik.

De drijfveren zijn gebaseerd op de vijf elementen zoals die worden gebruikt in de Chinese geneeskunde en alchemie. Water, hout, vuur, aarde en metaal. Alle weekends hebben de verbinding van lichaam en geest als belangrijkste onderwerp, maar hun stemming zal naar gelang het element significant verschillen.


Praktisch
5 x Zaterdag en zondag
N.t.b. – 2023
Za. en Zo. 10.00 – 17.00 u.
€ N.t.b.,-  Inclusief thee, fruit, werkboek en trainingsvideo’s.

Locatie: Studio MENG.
Helmersstraat 140, Den Haag.

Je plek is gereserveerd wanneer je aanmelding is bevestigd en een aanbetaling van tenminste €100 is ontvangen op IBAN: NL 08 RABO 0 34 69 91 609 t.n.v. Mattijs van Katwijk o.v.v. Mankracht – jouw naam. Bij annulering vooraf blijft €100 aanbetaling verschuldigd.

Na aanmelding word je eerst uitgenodigd voor een online intake gesprek. Inschrijving uitsluitend voor het hele traject.Bel of mail direct met Mattijs als je nog vragen hebt
Tel: 06-10.22.39.60
E-mail: mattijs@studiomeng.nl
Kijk hier voor de modules KALIBER en MANIFEST

“ … de cursus MANKRACHT is een life-changer geweest waarvoor ik je niet genoeg kan bedanken. “